Herhaalservice

U kunt uw herhaalrecepten op de volgende manier aanvragen:

  • Via de herhaalservice
  • Herhaalrecept invulformulier. 
  • Online herhaalservice


De Herhaalservice 

U houdt zelf de controle over uw geneesmiddelen, maar laat deze voor de afgesproken periode door de apotheek klaarzetten met de proactieve Herhaalservice.

Patiënten die aan onze herhaalservice mee doen krijgen eerst een intakegesprek. Hierin komen alle belangrijke gegevens aan de orde. De apotheek houdt voor u bij wanneer u nieuwe geneesmiddelen nodig heeft en zorgt in overleg met de arts dat deze op tijd voor u klaar staan en meldt dat aan u door zodat u deze op kunt halen of dat deze in overleg bezorgd worden. U hoeft zelf geen actie meer te ondernemen.

De herhaalservice is een service van uw Apotheek de Goese Polder. Kom langs of bel (0113 22 82 28) of mail assistent@degoesepolder.nl voor een intakegesprek.

Herhaalrecept invulformulier
Met dit formulier kunt u rechtstreeks bij de apotheek het volgende bestellen:

  • Uw niet-receptplichtige medicatie, zoals de anticonceptiepil, de insulines en de diabeteshulpmiddelen (teststrips en naalden)
  • Herhaalrecepten die u reeds in het bezit heeft. Dit recept dient u bij ontvangst van de medicijnen in te leveren
  • Alle overige bestellingen waarbij geen voorschrift van de (huis)arts noodzakelijk is.

Recepten aangevraagd voor 14.00 uur, kunt u de volgende werkdag na 10.00 uur afhalen of indien gewenst laten bezorgen. 

Klik hier voor het formulier.  

Uw eigen persoonlijke account!
U kunt alleen online een herhaling aanvragen via een account, indien uw huisarts zich heeft aangesloten bij de online herhaalservice van apotheek de Goese Polder. Omdat er nog geen huisartsen zijn aangesloten op deze service, kunt u nog geen receptplichtige geneesmiddelen via een account aanvragen. Als u nog een tegoed heeft voor uw receptplichtige middelen, dan kunt u deze wel aanvragen via een account.

Wilt u medicijnen bestellen waarvoor geen recept van de huisarts verplicht is (anticonceptie, insulines, etc.), dan kunt u dit wel bestellen via een account. 

U kunt zich registreren voor een account via DigiD (direct toegang tot medicatiedossier) of via 'Nieuw bij deze apotheek' (verificatie voor inzien medicatiedossier vereist in apotheek).

Klik hier om een account aan te maken.